HOUSEGARD

Vi brandsäkrar Sverige sedan 1991

Housegard har utvecklat brandsäkerhetsprodukter sedan 1991, och är i dag det ledande varumärket inom retail på den nordiska marknaden. Sedan starten har vi sålt mer än 2 miljoner släckare och 3, 5 miljoner brandvarnare.


Vi har både bredd och djup i vårt sortiment samtidigt som vi bereder väg och löser aktuell problematik med vårt revolutionerande släckmedel AVD som är speciellt framtaget för släckning av bränder i litiumbatterier. Vi kan idag er-bjuda marknadens högsta släckeffekt, 55A som en stark kvalitetsstämpel på våra 6 kg pulversläckare.

Inom House-gards sortiment av brandvarnare täcker vi alla behov. Allt från enklare modeller till Origo™, som maximerar säkerheten genom att trådlöst koppla ihop varnare i system.

 

Tillgänglighet är ett viktigt ledord. Vår kommunikation är enkel att ta till sig, våra produkter är lätta att förstå. Det finns en tanke bakom detta. Vi vill göra brandsäkerhet lättillgängligt och genom det bidra till minskat antal brandolyckor. Och med en produktportfölj i ständig utveckling jobbar vi ständigt mot detta mål. Vi brandsäkrar Sverige är vårt löfte till dig. Vårt uppdrag fortsätter tills den dagen då bränder inte längre skapar oro och förstör. Fram till dess kommer vi fortsätta ta fram, utveckla och kvalitetssäkra produkter som gör verklig skillnad.